Fiskar

Att det inte blivit skrivet något här är för att jag blev så irriterad när jag ville lägga in videoklipp här till några av mina inlägg jag tänkte skriva i början. Men jag lyckades så klart inte! Jag vet hur man gör på datorn men den är nästan aldrig igång utan jag sitter nästan bara vid ipaden nu mera om jag ska göra något på internet. Så vet någon hur man lägger upp youtube klipp här på blogg.se från iPad eller mobil skulle jag bli jätte glad!

Hur som helst. Den största delen av mina dagar går åt till jobbet. Åker hemifrån 06.55 och kommer hem 17.35. 
När jag kommer hem ska det lagas lite mat innan sambon en timme senare åker till jobbet. Som ni förstår blir det inte mycket tid över. Och av den tiden går en del till att fixa med disken, tvätten och plocka i huset. Den lilla tid som blir kvar sen spenderas mest vid mitt akvarium som jag köpte i oktober, tror jag att det var. 

Jag älskar fiskar och skulle gärna ha massa akvarium men det får räcka med ett nu.
I detta har jag just nu 3 slöjstjärtar, 1 ancistrus mal (kommer antagligen någon till snart), 1 doktors fisk, 2 siamesiska algätare, 9 vuxna guppys och i går fick jag massa yngel av dom.

Idag kunde jag räkna som mest till 14 yngel. Får se om dessa överlever, förra kullen blev godis till slöjorna. Men dessa verkar vara bra på att gömma sig för när jag kom hem hittade jag inte någon alls. Och sen när vi satt och åt så dök de flesta upp bland växterna.